Koekenpan Gnocchi in Padella met Kaas
Ingrediënten
Gnocchideeg: 70% (water, harde tarwegries, aardappelvlokken (gedroogde aardappels, kruid: kurkuma), koolzaadolie, zout.
Vulling: 30% (mozzarella (gepasteuriseerde koemelk, zout, melkfermenten, stremsel, citroenzuur, antiklontermiddel: cellulose of aardappelzetmeel) 6,3%, verse kaas 6,3%, emmentaler (melk, zout, melkfermenten, stremsel) 6,3%, ricotta (wei, melk, zout, zuurteregelaars: citroenzuur, melkzuur) 3% koolzaadolie, aardappelvlokken (gedehydrateerde aardappels, kruid: kurkuma, comité 1,6%, aroma's (melk), harde tarwegries, gemodificeerd zetmeel, zout).
Omhulsel: tarwemeel.
Allergietekst
Kan sporen van schaalvruchten en eieren bevatten.
Bereiding en gebruik
Kook instructies:
1. Laat een klontje boter smelten in een koekenpan.
2. Laat de gnocchi bakken op een matig vuur en roer ze af en toe om. Zodra de kaas uit de gnocchi begint te lopen... zijn ze klaar!
Opslag
Gekoeld bewaren (tussen 0°C en 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer.
Door zijn kleine formaat is dit product niet bedoeld voor kinderen onder de 4 jaar. Het product moet gekauwd worden voor het inslikken.