Gevulde Pasta met Ricotta van Buffelmelk, Paddenstoelen en Zomertruffel
Pasta (35%):
Zacht tarwemeel, gepasteuriseerd ei, durumtarwegriesmeel
Vulling (60%)
Ricotta-kaas van buffelmelk (gekweekte wei van buffelmelk, zout, citroenzuur), gebakken champignons, butter, paneermeel (tarwebloem, natuurlijke gist, zout), room, Grana Padano DOP-kaas (melk, zout, stremsel, lysozym), lactose, zout, zwarte truffel (knol aestivum), gedroogde eekhoorntjesbrood, natuurlijk aroma
Energie (Kcal) 314Energie (KJ) 1321
Eiwit (g) 8,6
Koolhydraten (g) 30,7
Waarvan suikers (g) 2,5
Vet 17,4
Verzadigd (g) 9,7
Trans (g) sporen
Cholesterol (mg) 89
Vezel (g) 1,5
Natrium (mg) 660