Tortellini met Rauwe Ham
Ingrediënten
Pasta (57%): tarwemeel, gepasteuriseerd scharrelheelei 20%, harde tarwegriesmeel, water. Vulling (43%): gekookt rundvlees 43% (rundvlees 51,6 %, water, zonnebloemolie, wortel, ui, maïszetmeel, knoflook, nootmuskaat, zwarte peper), paneermeel (tarwebloem, gist, zout), aardappelpuree (water, magere melk, aardappelvlokken, zonnebloemolie, boter (melk), zout), gerookte ham 12% (varkensvlees, zout, conserveermiddelen: E252/E250, voedingszuur: E301), tarwevezel, natuurlijk aroma, zonnebloemolie, zout, oregano extract.
Allergietekst
Kan sporen van schaaldieren, vis, soja en noten (walnoten) bevatten.
Bereiding en gebruik
Gaar Koken.
Kook instructies:
1. Strooi de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg wat zout toe.
2. Roer de pasta voorzichtig los.
3. Laat de pasta gedurende 2 tot 3 minuten koken.
4. Giet de pasta af en serveer direct.
Opslag
Gekoeld bewaren (max. 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde verpakking.