Girasoli met Kaas
Ingrediënten
Vulling (55%): 50% mozzarella crème (water, tarwebloem, 5% mozzarella kaas (melk, zout, microbieel stremsel), zout), 15% harde geraspte kaas (melk, zout, microbieel stremsel), 11% ricotta kaas (melkwei, room (melk), zout, zuurteregelaar: citroenzuur), paneermeel (tarwe), melkweipoeder, lactose (melk), zout, aroma, gistextract, citroensap). Pasta (45%): (zachte tarwebloem, 21% gepasteuriseerd scharrelheelei, durumtarwegriesmeel, water).
Allergietekst
Kan sporen van schaaldieren, vis, soja en noten (walnoten) bevatten.
Bereiding en gebruik
Gaar Koken.
Kook instructies:
1. Strooi de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg wat zout toe.
2. Roer de pasta voorzichtig los.
3. Laat de pasta gedurende 3 tot 4 minuten koken.
4. Giet de pasta af en serveer direct.
Opslag
Gekoeld bewaren (max. 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde verpakking.