Ingrediënten

Vulling (55%): 50% mozzarella crème (water, tarwebloem, 5% mozzarella kaas (melk, zout, microbieel stremsel), zout), 15% harde geraspte kaas (melk, zout, microbieel stremsel), 11% ricotta kaas (melkwei, room (melk), zout, zuurteregelaar: citroenzuur), paneermeel (tarwe), melkweipoeder, lactose (melk), zout, aroma, gistextract, citroensap). Pasta (45%): (zachte tarwebloem, 21% gepasteuriseerd scharrelheelei, durumtarwegriesmeel, water).

Allergietekst

Kan sporen van schaaldieren, vis, soja en noten (walnoten) bevatten.

Bereiding en gebruik

Gaar Koken.

Kook instructies:

1. Strooi de pasta in een ruime hoeveelheid kokend water en voeg wat zout toe.

2. Roer de pasta voorzichtig los.

3. Laat de pasta gedurende 3 tot 4 minuten koken.

4. Giet de pasta af en serveer direct.

Opslag

Gekoeld bewaren (max. 7°C). Verpakt onder beschermde atmosfeer. Na openen 3 dagen houdbaar in de koelkast (max. 7°C). Ten minste houdbaar tot en met: zie voorzijde verpakking.

 

Contact

Adres:
Hoorn 128 - 2404 HJ Alphen a/d Rijn
Telefoon: T +31 (0)10 82 00 301
Mobiel: M +31 (0)6 83 247 622
E-mail: administratie@vanzon.fresh-foods.nl

Volg ons