Ingrediënten

Vulling (50%): ricotta 40% (melkwei, zout), broodkruimels (tarwebloem, zout, gist), basilicumpuree 14% (basilicum 89%, zonnebloemolie, zout), zonnebloemolie, Provolone kaas 10% (melk, zout, stremsel), zout.

Eierpasta (50%): tarwebloem, eieren 21%, griesmeel van harde tarwe, water.

Allergietekst

Kan sporen bevatten van sojabonen, schaaldieren, vissen, noten (walnoot) bevatten.

Deze verpakking bevat circa 2 porties.

Bereiding en gebruik

Gaar koken.

Kook instructies: kook ongeveer 1 liter water met een snufje zout voor 1 portie (125g) pasta. Voeg de pasta toe en laat het gedurende 4 minuten zachtjes koken. De pasta hoeft niet van elkaar gehaald te worden, deze laat los tijdens het koken. Giet vervolgens de pasta af en voeg eventueel een beetje boter toe. Klaar om te serveren.

Opslag

Ten minste houdbaar tot: zie datum gedrukt op de verpakking. In koelkast bewaren bij +7 °C. Na opening consumeren binnen drie dagen.