Ingrediënten

Vulling (60%): Gebakken paddenstoelen 34% (Champignon 36% (Agaricus Bisporus), eekhoorntjes- brood 26% (Boletus Edulis en verwante soorten ), ui, zonnebloemolie, peterselie, zout, gedroogd eekhoorntjesbrood 0,2% (Boletus Edulis en verwante soorten), knoflook, zwarte peper), ricotta (melkwei, zout), paneermeel (tarwe, gist, zout), mozzarella kaas 10% (melk), zonnebloemolie, boter (melk), harde geraspte kaas (melk), zout, gedroogd eekhoorntjesbrood 0,4% (Boletus Edulis en verwante soorten).

Eierpasta (40%): tarwebloem, eieren 28,5%, griesmeel van harde tarwe.

Kan sporen bevat- ten van sojabonen, schaaldieren, vissen, noten (walnoot) bevatten.

Deze verpakking bevat circa 2 porties.

Bereiding en gebruik

Gaar koken.

Kook instructies: kook ongeveer 1 liter water met een snufje zout voor 1 portie (125g) pasta. Voeg de pasta toe en laat het gedurende 4 minuten zachtjes koken. De pasta hoeft niet van elkaar gehaald te worden, deze laat los tijdens het koken. Giet vervolgens de pasta af en voeg eventueel een beetje boter toe. Klaar om te serveren.

Opslag

Ten minste houdbaar tot: zie datum gedrukt op de verpakking. In koelkast bewaren bij +7 °C. Na opening consumeren binnen drie dagen.