Unieke geur- en siliconenvrije arganhaarolie revitaliseert droog en beschadigd haar. Het maakt het haar zijdezacht en met extra glans. Biologische arganolie voedt en beschermt het haar. Vitamine F (omega-3 en 6) verbetert de haarconditie en helpt het haar te beschermen tegen breuk. De haarolie geeft kracht aan je haar en helpt gespleten punten te voorkomen.

Masseer in het haar 30 minuten voor het wassen met shampoo of daarna als leave-in-behandeling. Kan ook pre-styling worden gebruikt voor meer glans en anti-kroezen of het kan worden toegevoegd aan uw conditioner / behandeling voor intensieve verzorging. Gebruik dagelijks op nagelriemen voor gezonde nagels.

Ingrediënten: Argania Spinosa-pitolie *, octyldodecanol, cococaprylaat, capryl / caprinezuurtriglyceride, linolzuur, linoleenzuur, tocoferol.

* Ingrediënten van biologische landbouw.

25% gecertificeerd biologisch, 100% natuurlijke oorsprong, 100% windenergieproductie. 100% van de totale ingrediënten zijn van natuurlijke oorsprong. 25% van de totale ingrediënten zijn afkomstig van biologische landbouw.

Contact

Adres:
Hoorn 128 - 2404 HJ Alphen a/d Rijn
Telefoon: T +31 (0)10 82 00 301
Mobiel: M +31 (0)6 83 247 622
E-mail: administratie@vanzon.fresh-foods.nl

Volg ons