Ingrediënten

Gehakte tomaten 71%, tomatenconcentraat, zonnebloem olie, basilicum 4%, ui 2,3%, extra vergine olijfolie 2%, wortel, selderij, fructose, zout, zuurteregelaar: ascorbinezuur

Geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen
Vers uit Italië pasta saus

Allergiewaarschuwing

Bevat: selderij
Kan het volgende bevatten: schaaldieren, eieren, vis, gluten, lupine, melk, weekdieren, mosterd, noten, sesam, soja

Ongeveer 90g saus voor 100g pasta.Bereiding en gebruik

Pan: Giet de saus in een pan, verhit de saus zacht roerende gedurende 2-3 minuten. Magnetron: 800W gedurende 2 minuten. Verwijder de film en plaats de pot in de magnetron. Roer de saus halverwege de verwarmingstijd éénmaal. Roer nogmaals voor het serveren. Voor magnetron met ander watt, stel de verwarmingsduur dienovereenkomstig in.
Tip: Ook lekker op geroosterd brood.

Opslag

Gekoeld bewaren

Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
Gekoeld bewaren bij +2 tot +7. Na opening binnen 2 dagen consumeren mits gekoeld bewaard.