Ingrediënten

Gerehydrateerde zongedroogde tomaten (water, zongedroogde tomaten 10% van het totaal, zout), zonnebloem pitten olie, tomaten concentraat, cashew noten, basilicium 5%, groene olijven 2%, zout, oregano, knoflook, chili, rode bieten poeder, zuurheidsregulators: L-ascorbinezuur, citroenzuur, melkzuur 

Verpakt in een beschermende atmosfeer.
 
Vers uit Italië
 
Allergiewaarschuwing

Bevat: cashewnoten en noten
Kan het volgende bevatten: schaaldieren, eieren, vis, gluten, lupine, melk, weekdieren, mosterd, sesam, soja

Ongeveer 75g saus voor 100g pasta. Giet de saus in een pan, verhit 2-3 minuten, onderwijl zachtjes roeren.Bereiding en gebruik

Magnetron: 800W gedurende 2 minuten. Verwijder de film en plaats de pot in de magnetron. Roer halverwege de verwarmingstijd. Roer nogmaals voor het serveren. Voor Magnetron met ander watt dient u de verwarmingstijd dienovereenkomstig aan te passen. Rode Pesto is ook lekker als dip met geroosterd brood.

Opslag

Gekoeld bewaren

Houdbaarheidsdatum: zie verpakking. Bewaren bij +2 tot +6°C. Na openen, gekoeld en dicht bewaren en gebruiken binnen 2 dagen.