Ingrediënten

Magere melk, kaas 22% (Fontal (melk, zout, stremsel, yoghurt, conserveringsmiddel: lysozym van ei), Edamer (melk, yoghurt, zout, stemsel), Pecorino Romano 3% (schapenmelk, zout, stremsel), Grana Padano 3% (melk, zout, stremsel, bewaarmiddel: lysozym van ei)), zonnebloem olie, room (melk), rijstzetmeel, zout

Vers uit Italië pasta saus

Allergiewaarschuwing

Bevat: eieren en melk
Kan het volgende bevatten: selderij, schaaldieren, vis, gluten, lupine, weekdieren, mosterd, noten, sesam, soja

Geen kunstmatige toevoegingen en kleurstoffen.

Ongeveer 90g saus voor 100g pasta.Bereiding en gebruik

Pan: Giet de saus in een pan, verhit de saus zacht roerende gedurende 2-3 minuten. Magnetron: 800W gedurende 2 minuten. Verwijder de film en plaats de pot in de magnetron. Roer de saus halverwege de verwarmingstijd éénmaal. Roer nogmaals voor het serveren. Voor magnetron met ander watt, stel de verwarmingsduur dienovereenkomstig in. Tip: Ook lekker op geroosterd brood.

Opslag

Gekoeld bewaren

Ten minste houdbaar tot: zie verpakking.
Gekoeld bewaren bij +2 tot +7. Na opening binnen 2 dagen consumeren mits gekoeld bewaard.