Ingrediënten

Vulling (60%): gebakken cantharellen paddenstoelen 27% [cantharellen 71% (Chantarellus Cibarius), boter (melk), water, ui, gedroogde wilde paddenstoel (Boletus Edulis en varwante soorten), peterselie, zout, maismeel, knoflook, zwarte peper], Ricotta kaas 23% (melkwei, zout), boter (melk), broodkruimels (tarwebloem, zout, gist), room (melk), Grana Padano BOB kaas (melk, eieren), weide poeder, zout

eierpasta (40%): tarwemeel, eieren 28,5%, durumtarwe

Deze verpakking bevat circa 2 porties.

Bereiding en gebruik

Gaar koken.

Kook instructies:
Kook ongeveer 1 liter water met een snufje zout voor 1 portie (125g) pasta.
Voeg de pasta toe en laat het gedurende 4 minuten zachtjes koken. De pasta hoeft niet van elkaar gehaald te worden, deze laat los tijdens het koken. Giet vervolgens de pasta af en voeg eventueel een beetje boter toe. Klaar om te serveren.

Opslag

Ten minste houdbaar tot: zie datum gedrukt op de verpakking. In koelkast bewaren bij +7 °C. Na opening consumeren binnen drie dagen.