Ingrediënten

Vulling (65%): gekookte asperges 50,16% (asperges 72,5%, zonnebloemolie, ui, witte wijn, knoflook), paneermeel (tarwebloem, zout, natuurlijke gist), ricotta-kaas (melkweipoeder, zout, citroenzuur), eierrom (gedeeltelijk afgeroomde melk, eipoeder, zachte tarwemeel, suiker, zwarte peper), lactose, gefrituurd bacon 4.2% (gerookt bacon 70%, zonnebloemolie), geraspte kaas (melk, zout, stremsel), zonnebloemolie, zout.

Pasta (35%): zachte tarwebloem, gepasteuriseerde eieren 28,5%, griesmeel van durumtarwe.

Allergietekst

Kan sporen van sojabonen bevatten.
 
Bereiding en gebruik

Gaar koken.

Kook instructies:
Kook ongeveer 1 liter water met een snufje zout voor 1 portie (125g) pasta.
Voeg de pasta toe en laat het gedurende 4 minuten zachtjes koken. Giet vervolgens de pasta af en voeg eventueel een beetje boter toe. Klaar om te serveren.

Opslag

Ten minste houdbaar tot: zie datum gedrukt op de verpakking. In koelkast bewaren bij +7 °C. Na opening consumeren binnen drie dagen.