Ingrediënten

Vulling (60%): room (melk), Ricotta kaas (melkwei, zout), Mozzarella kaas 11,5% (melk), Mozzarella kaas van buffalo melk 11,5% (buffalo melk), geroosterde tomaten 10% (geroosterde tomaten, zout), broodkruimels (tarwebloem, zout, gist), wei poeder, lactose, Grana Padano BOB kaas (melk, eieren), extra vergine olijfolie, zonnebloem olie, basilicum saus 2,5% (verse basilicum 89%, zonnebloem olie, zout, natriumwaterstofcarbonaat), zongedroogde tomaten 1,8%, zout

Eierpasta (40%): tarwemeel, eieren 28,5%, durumtarwe

Deze verpakking bevat circa 2 porties.

Bereiding en gebruik

Gaar koken.

Kook instructies:
Kook ongeveer 1 liter water met een snufje zout voor 1 portie (125g) pasta.
Voeg de pasta toe en laat het gedurende 4 minuten zachtjes koken. De pasta hoeft niet van elkaar gehaald te worden, deze laat los tijdens het koken. Giet vervolgens de pasta af en voeg eventueel een beetje boter toe. Klaar om te serveren.

Opslag

Ten minste houdbaar tot: zie datum gedrukt op de verpakking. In koelkast bewaren bij +7 °C. Na opening consumeren binnen drie dagen.